top of page
SLIKA profilka.jpg

BRIGITINA ZAKLADNICA ZNANJ

Za vas sem pripravila knjižnico posnetkov, kjer je zbrana naša zakladnica znanj o vrtnarjenju. Začnemo z vzgojo sadik. V knjižnici boste našli veliko različnih posnetkov o vzgoji sadik, ki jih z aktualnimi opravili sproti dodajam na stran. Vse od priprave na setev ter vse do končnega presajanja na vrt.

Se veselim vaše družbe. 

Pa gre zares, sedaj le kliknite na gumb DOSTOP DO KNJIŽNICE, ter vpišite geslo, ki ste ga prejeli na vaš e-naslov. Veselo učenje želim. 

 

Brigita Šušteršič 

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram

O KNJIŽNICI POSNETKOV

Knjižnica je nastala kot ideja, kjer na enem mestu najdete vse posnetke in imate vedno pri roki tiste, ki jih potrebujete.

Zaenkrat so posnetki del tečaja Vzgoja sadik, kjer se nam še vedno lahko pridružite. Več o tečaju pa s klikom na spodnji gumb. 

O Brigiti 

Predavanja vodi Brigita Šušteršič, avtorica knjig Vzgoja lastnih sadik, Shranjevanje semen, Kuhajmo domače in Vrtnarskega dnevnika, ustanoviteljica prve vrtnarije brez embalaže, kjer vzgaja sadike zelenjave in zelišč. Predvsem pa je Brigita aktivna na področju samooskrbe, kjer organizira različne tečaje, predavanja in spodbuja ljudi tudi na Facebooku in Instagramu Brigitin vrt.

Brigita je mamica trem otrokom ter žena, doma pa pridno skrbi za družinski vrt, ki je velik kar 500m2. Že več kot 12 let vzgaja sadike in ji znanje, trikov in idej na tem področju nikoli ne zmanjka. :)

bottom of page