top of page

Acerca de

DSC_0516.JPG

VIKEND TEČAJ VZGOJA SADIK 

O TEČAJU

Za vse tiste, ki pa bi si želeli izpopolniti znanje o vzgoji sadik le na nekaterih področjih, pa sem pripravila vikend tečaj, kjer se bomo v enem vikendu zmenili in razjasnili vse dileme. Seveda se bomo veliko novega tudi naučili. 

VIKEND VZGOJE SADIK Z BRIGITO 

Preko spletne učilnice se bomo videli 3 x in sicer od petka 17.2. do nedelje 19.2. Vi pripravite vprašanja, jaz pa 3 super predavanja. :) 


Tečaj bo vodila Brigita Šušteršič, avtorica knjig Vzgoja lastnih sadik, Shranjevanje semen, Kuhajmo domače in Vrtnarskega dnevnika, ustanoviteljica prve vrtnarije brez embalaže, kjer vzgaja sadike zelenjave in zelišč. Predvsem pa je Brigita aktivna na področju samooskrbe, kjer organizira različne tečaje, predavanja in spodbuja ljudi tudi na Facebooku in Instagramu Brigitin vrt.

Brigita je mamica trem otrokom ter žena, doma pa pridno skrbi za družinski vrt, ki je velik kar 500m2. Že več kot 12 let vzgaja sadike in ji znanja, trikov in idej na tem področju nikoli ne zmanjka. :)

VIDEO VSEBINA: 

V živo se bomo srečali v petek ob 18.00, v soboto 17.00, ter v nedeljo ob 10.00. 
Imeli bomo 3 krat po vsaj 2 uri dolga predavanja, kjer bomo predvsem reševali vaše težave. Vsako predavanje pa imelo tudi uvod, tako da je primerno tudi za začetnike. 

KAJ VSEBUJE TEČAJ?

- Veliko znanja s pomočjo video posnetkov. Te ti ostanejo za vedno.


- DOSTOP DO KNJIŽNICE POSNETKOV, kjer bo na voljo več kot 50 krajših posnetkov setve, presajanja, čisto o vsem kar potrebuješ vedeti za vzgojo sadik. Na posnetkih bo dejansko prikazano kako se kaj seje, presaja, kako reševati težave in tako naprej. 
- PDF z vsemi odgovori na vprašanje :) 


Zakaj bi plačeval za sadike, če si res lahko vse vzgojiš doma. Znanje, ki ga enkrat osvojiš pa za zmeraj obdržiš. :)


CENA

 

CENA je le 48€. 
ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!

KAJ ČE SE PRIDRUŽIM KASNEJE? 

Če si na tale tečaj naletel nekoliko kasneje, ne skrbi, vse vsebine ostanejo na voljo za vedno. Pogledate si jih lahko kadarkoli in kjerkoli želite. Tako bo znanje vedno na voljo, ko ga boste potrebovali. Tudi knjižnica posnetkov je vedno odprta. Tako, da se nam pridružite brez skrbi, zamujeno prav nič ni. Se vidimo. :) 

IZJAVE UDELEŽENCEV NA NAŠIH TEČAJIH 
Tina: 

Brigita, hvala! Že z nekaj predavanji je bila vsota plačanega tečaja vredna. Hvala tudi za tako ceno, sicer se za tečaj ne bi mogla odločit. Hvala za dostopno, izredno koristno in zanimivo. 

Ko pogledam se nekaj preostalih predavanj, bi napisala se kak odziv. Zares sem se veliko naučila .

Petra:

Iz srca hvala za čas, energijo, odzivnost in neverjeten vir informacij.

Izjemno vesela sem, da sem lahko bila del tega tečaja. Precej novega sem se naučila, t. i. triki pa so tako ali tako zakon

Monika:

Hvala za čudovito vrtnarsko druženje. Vesela sem, da si nas povezala v tako lepi, koristni tematiki kot je vrtnarjenje. Vedno bolj se zavedamo kako dragoceno je to znanje in delovanje.

Tvoj način vrtnarjenja mi je všeč, ker je preprost, praktičen in uporaben.

Zelo pohvalna je tvoja vzgoja hčerke v malo pridno vrtnarko. Bravo, Brigita!

Knjige pa pregledne in uporabne.

Z veseljem pridem tudi na ogled tvojega vrta, ko bo to mogoče.

 
Maja:

Brigita, hvala še enkrat za odličen tečaj.
Kaj svetujem zanamcem.... naslednjim na tečaju.... da si vzamejo velik
zvezek in piiiišeeeejo. In obkrožajo in podčrtavajo in zraven pišejo
vprašanja, na katera še vedno ne vedo odgovorov. Ta vprašanja ti posebej
zastavijo. Res imamo dostop do video posnetkov, a pametni tudi pišejo.
Toooliko podatkov, toliko znanja, toliko vsega si delila z nami.
Neprecenljivo.

Prijava na vikend tečaj 
NAROČAM TUDI

HVALA ZA VAŠO PRIJAVO! Na dani e - naslov smo že poslali podatke za nakazilo. Prosim preveri tudi vsiljeno pošto (spam).

bottom of page