top of page

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Ena pomembnih nalog Brigitinega vrta, s.p., Ivanovci 13, 9208 Fokovci, Slovenija (v nadaljevanju: Brigitin vrt), je zasebnost naših obiskovalcev. Dokument Pravilnik o zasebnosti vsebuje vrste informacij o zbiranju in beleženju podatkov, ki jih uporablja Brigitin vrt.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o našem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas. Naša politika zasebnosti je bila ustvarjena s pomočjo GDPR Privacy Policy Generator.

Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR)

Smo upravljavec vaših podatkov.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov, ki jih upravlja Brigitin vrt, veljajo zgolj za osebne podatke opisane v tem pravilniku ter v posebnih primerih, v katerih zbiramo podatke:

  • Brigitin vrt za svoje delovanje od vas potrebuje pooblastilo,

  • pooblastilo ste podali Brigitinemu vrtu,

  • v interesu Brigitinega vrta je upravljanje in obdelovanje vaših osebnih podatkov,

  • Brigitin vrt mora podatke zbirati in obdelovati v skladu z zakonom.

Brigitin vrt bo vaše osebne podatke obdržal le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, določene v tem pravilniku o zasebnosti. Vaše podatke bomo ohranili in uporabili v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših pravnih obveznosti, reševanje sporov in uveljavljanje naših politik.

Če ste rezident Evropskega gospodarskega prostora (EGP), imate določene pravice do varstva podatkov. Če želite biti obveščeni, katere osebne podatke o vas imamo in če želite, da jih odstranimo, se obrnite na nas.

Imate naslednje pravice do varstva podatkov:

  • pravico do dostopa, posodobitve ali izbrisa informacij, ki jih imamo o vas,

  • pravico do popravka,

  • pravico do ugovora,

  • pravico do omejitve,

  • pravico do prenosljivosti podatkov,

  • pravico do preklica soglasja.

Dnevniške Datoteke

Brigitin vrt vodi standarden postopek uporabe dnevniških datotek (Log Files). Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. Vsa podjetja, ki gostijo, to počnejo in so del analitike storitev gostovanja. Informacije, zbrane z dnevniškimi datotekami, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datumski in časovni žig, strani za sklicevanje/izhod in po možnosti število klikov. Le-te niso povezane z nobenimi podatki, ki so osebno prepoznavni. Namen informacij je analiziranje trendov, upravljanje spletne strani, sledenje gibanju uporabnikov na spletni strani in zbiranje demografskih podatkov.

Pravilniki o zasebnosti

Tukaj si lahko ogledate pravilnik o zasebnosti partnerske oglaševalske platforme Brigitinega vrta.

Strežniki ali oglaševalska omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se prikažejo v središču Brigitinega vrta, ki so poslani neposredno brskalniku uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš naslov IP. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti oglaševalskih akcij in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da Brigitin vrt nima dostopa do teh piškotkov ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo oglaševalci tretjih oseb.

Pravilniki o zasebnosti tretjih oseb

Pravilnik o zasebnosti Brigitinega vrta ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Svetujemo vam, da si za podrobnejše informacije ogledate ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglaševalskih strežnikov tretjih oseb. Vključuje lahko njihove prakse in navodila o tem, kako onemogočiti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov z določenimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnika.

 
Informacije za otroke

Pod naše prednostne naloge spada tudi zaščita za otroke pri uporabi interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo ter vodijo njihovo spletno dejavnost.

Brigitin vrt zavestno ne zbira nobenih osebno določljivih podatkov od otrok, mlajših od 16 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval takšne informacije na naši spletni strani, vam močno priporočamo, da nas takoj kontaktirate in storili bomo vse, kar je v naši moči, da bomo te informacije takoj odstranili iz naših evidenc.

 
Pravilnik o zasebnosti zgolj za splet

Naš pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce naše spletne strani v zvezi z informacijami, ki so jih delili in/ali zbirali v Brigitinem vrtu. Ta pravilnik se ne uporablja za informacije, zbrane zunaj spleta ali prek kanalov, ki niso ta spletna stran.

 
Soglasja

Z uporabo naše spletne strani soglašate z našim Pravilnikom o zasebnosti in se strinjate z njegovimi pogoji.

bottom of page