top of page
Izdelek brez naslova_edited.jpg

SHRANJEVANJE SEMEN

Vse o shranjevanju semen z domačega vrta

Knjiga Shranjevanje semen je namenjena vsem ljubiteljem vrtov, ki bi svoje znanje radi poglobili in se naučili še več trikov in načinov shranjevanja semen. Avtorica podajam svoje znanje skozi fotografije in na povsem preprost način. Vsa znanja iz knjige so plod lastnih izkušenj, različnih poskusov shranjevanja semen ter nenazadnje tudi napak, za katere si želim, da jih ne bi ponovili tudi vi, moji bralci. V knjigi so navedeni le tisti preizkušeni postopki, ki so se izkazali za uspešne. 

Knjiga je razdeljena na dva dela. V prvem delu so navedene splošne informacije glede shranjevanja semen. V drugem delu pa postopek in način shranjevanja semen za vsako rastlino posebej.

CENA: 24,90 EUR

Kuhajmo domače.jpg

KUHAJMO DOMAČE

101 recept z vrta in njive

RAZPRODANO!

Knjiga vas popelje skozi štiri letne čase na domačem vrtu in prav vsak med njimi vam ponudi pestro izbiro domačih receptov. Naj kuhanje znova postane zabavno in poučno, jedi pa bodo ustvarjene z ljubeznijo do nas in našega zdravja. PREPROSTE JEDI - V knjigi boste našli preproste domače recepte, ki jih pripravite iz sestavin iz vrta, bližnje narave ali iz njive. Recepti so razporejeni po letnih časih. OZIMNICA - Za samooskrbo je zelo pomembno, da imamo tudi pozimi na voljo veliko dobrot. Presežke vložimo ali kako drugače shranimo. Recepti.

CENA: 24,90 EUR

Dnevnik vzgoje sadik dfdg.png

VRTNARSKI DNEVNIK

NOVO 

Več o dnevniku tukaj 

Vzgoja lastnih sadik.jpeg

VZGOJA LASTNIH SADIK

- Vse o vzgoji sadik za domači vrt -

V knjigi boste našli vse o vzgoji sadik za domači vrt. Izvedeli boste, kako preprosto lahko vzgojite sadike v hiši, rastlinjaku, domačem kalilniku ali pa na prostem. Opisanih pa je tudi 50 različnih sadik listnatih rastlin, plodovk, korenovk, cvetnic in zelišč.

CENA: 29,90 EUR

bottom of page