top of page
17951234045587375.webp

 MINI TEČAJ VZGOJE SADIK

Hej, hej :)

Leto je naokoli in ponovno je čas za vzgojo sadik. 

Ste že začeli? Še iščete motivacijo? Ali pa mogoče še več informacij in spodbude? 

Tokrat smo v Društvu Zmorem domače pripravili hitri tečaj vzgoje sadik, ki ti je lahko v pomoč pri vzgoji sadik. Mini ga imenujemo zato, ker je v njem izbranih nekaj najpomembnejših predavanj na temo vzgoje sadik. Tistih, za katere menimo, da vam pridejo najbolj prav. 

Tečaj je preko spleta in si tako predavanja lahko pogledate kadarkoli. Predavanja niso časovno omejena in si jih lahko tudi naložite na svoj računalnik, telefon ali tablico. :) Tako bodo na voljo tudi za naslednje leto. 

Prejmete ga po res zelo ugodni ceni, saj si želimo, da bi znanje prišlo daleč do vas in bi se vedno več sadik vzgajalo doma (tudi iz lastnih semen). 

Tečaj je zelo primeren tudi za vse začetnike in tudi tiste, ki si samo želite osvežiti znanje, se kaj novega naučiti ali potrebujete le malo spodbude.

Predavanja vodi Brigita Šušteršič, ki že leta in leta vzgaja sadike za domači vrt, vodi vrtnarijo Brigitin vrt, kjer vzgaja številne sadike zelenjave in zelišč (brez plastične embalaže) ter je avtorica knjige Vzgoja lastnih sadik ter Vrtnarskega dnevnika, ki vas vodi skozi vzgojo sadik skozi celo leto. Opomnike in drugo pomoč pa smo si razdelili člani društva. 

KAJ NAŠ MINI TEČAJ VSEBUJE? 

4 predavanja, tedenska opravila, PDF knjižico - povzetek predavanj, DARILO, pomoč in spodbudo

PREDAVANJA ( vsako traja približno 45 minut)

Predavanja so posneta skupaj s prezentacijo, kjer je veliko slik in idej za vzgojo sadik)

1. KAKO ZAČETI?  - Načrt, pregled semen, test kaljivosti, skrb za platoje, kam sejati, katero zemljo uporabiti, primerna mesta za vzgoj sadik, pogoji za rast.

2. SETEV SADIK - Kam sejati, kako sejati, globina, razdalja, primerno mesto za kalitev, ko semena vzklijejo.

3. SADIKE RATEJO - Primerno mesto v hiši, pikiranje in presajanje, nega in zalivanje, na kaj moramo biti pozorni.

4. NAPAKE IN TEŽAVE - Iz napak se sicer največ naučimo, bomo pa skupaj pogledali, česa s sadikami ne smemo delati, da do težav ne pride. 

DARILO: PREDAVANJE - TRIKI ZA USPEŠNO VZGOJO SADIK - Triki in nasveti izbrani na enem mestu, ker vam olajšajo čas in samo vzgojo. Obljubimo. :) 

MESEČNA OPRAVILA 

V obliki koledarja, ki te spomni na določena opravila. Za začetek (februar, marec, april). Če želiš opomnike, ideje in prostor za pisanje za celo leto, pa vam toplo priporočamo VRTNARSKI DNEVNIK, ki je letos obogaten z znanjem o vzgoji sadik. Če ga naročiš skupaj s tečajem, je cena tudi dnevnika zelo ugodna. Več o dnevniku pa tukaj.

PDF KNJIŽICA 

Je povzetek vseh predavanj, ki jih prejmeš. Zraven je tudi dovolj prostora za zapisovanje med tem, ko poslušate predavanje. 

POMOČ IN SPODBUDA - Vedno smo na voljo za vsa vprašanja v vezi z vzgojo sadik. Naša podpora je tukaj. 

Saj vem, da vas že zanima tudi cena. Ta je res ugodna, saj je letos tečaj sofinanciran s strani društva. Juhu. 

CENA: 25 € 

Če naročite zraven tudi Vrtnarski dnevnik ga prejmete le za 10,00 €. Redna cena je 22,00€. Tako tečaj kot dnevnik sta sofinancirana in številno omejena. Tako da se le hitro prijavi in vzgajaj letos sadike z nami. 

Tudi knjiga Vzgoja lastnih sadik je skupaj s tečajem po nižji ceni in sicer 22,00€ (namesto 29,90€).

Poštnina za dnevnik in knjigo je 4,00 €. 

JUHU :) Mi se že zelo veselimo. 

Za več informacij lahko pišeš na zmoremdomace@gmail.com.

Ekipa Društva Zmorem domače 

Dnevnik vzgoje sadik dfdg.png

Prijavi se na tečaj 

Podatke za nakazilo prejmeš takoj na e-naslov. Preveri tudi med vsiljeno pošto. 

  • Facebook
  • Instagram
NAROČAM ŠE + poštnina

Hvala za prijavo!

bottom of page